YOLDA YÜRÜRKEN BAŞINA SUNTA DÜŞTÜ


ordu2

Kanlar içinde yere yığıldı

Ordu‘da ders çıkışı evine giden lise son sınıf öğrencisi 17 yaşındaki Elif Çağlar‘ın başına inşaatın dördüncü katından sunta düştü. Başı yarılan ve kaldırıldığı hastanede ameliyata alınan genç kıza 9 dikiş atıldı.

Ordu‘da yaşanan bu olay akıllara Taksim’de bir iş hanından düşen dev cam blokun altında kalarak ağır yaralanan Ece Turhan’ı getirdi.

Olay dün akşam Ordu‘nun Altınordu ilçesine bağlı Şarkiye Mahallesi Bucak Caddesi üzerinde meydana geldi. Fatih Lisesi son sınıfı öğrencisi Elif Çağlar yanında 2 arkadaşıyla birlikte ders çıkışı yürüyerek eve giderken inşaat halindeki bir binanın dördüncü katından başına sunta düştü. Kanlar içinde acıyla yere yığılan Çağlar’a ilk müdahaleyi yanındaki arkadaşları ve vatandaşlar yaptı. Arkadaşları Çağlar’ın ailesini telefonla arayarak olayı ağlayarak güçlükle anlattı.

Olay yerine ambulans gelene kadar yerde kıvranan genç kızı arkadaşları sakinleştirmeye çalışıp teselli etti. Başının altına yastık konularak tamponla kanaması durdurulmaya çalışılan liseli genç kız, 112 ekipleri tarafından daha sonra sedyeye konularak ambulansla Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan genç kızın başına 9 dikiş atılırken sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken vatandaşlarda söz konusu inşaatla ilgili olarak şikayetlerde bulunduklarını fakat yeterli önlem alınmadığını ileri sürerek firma sahiplerine tepki gösterdi.

02/10 /2013

DHA